Mikko Korhosella vaikea päivä Johannesburgin tuulissa

Mikko Korhonen ei löytänyt kahden ensimmäisen pelipäivän kaltaista virettä golfin Euroopan kiertueen Joburg Open -kilpailussa Etelä-Afrikan Johannesburgissa lauantaina.

Korhonen käytti kierrokseensa 75 (+3) lyöntiä tehtyään päivän aikana yhden birdien, kaksi bogia ja yhden tuplan.

”Aika heikko päivä oli tänään. Löin huonosti ja kovassa tuulessa se ei vain riitä. Vähän ehkä tuuli pääsi yllättämään, mitat olivat hakusessa”, Korhonen kommentoi.

”Birdiepaikat olivat todella vähissä tänään. Vaikea päivä kokonaisuudessaan. Huomenna uudella vaihteella kehiin!”

Korhonen jakaa yhteistuloksella -9 sunnuntaina päättyvässä kilpailussa sijaa 20. Hänellä on edelleen erinomainen mahdollisuus käynnistää kautensa hyvällä sijoituksella: eroa jaettuun seitsemänteen sijaan on vain kaksi lyöntiä ja kolmanteenkin sijaan ainoastaan viisi.

1,21 miljoonan euron palkintopotin lisäksi jaossa on osallistumisoikeus ainoaan Euroopassa pelattavaan major-kilpailuun The Openiin kisan kolmelle parhaalle pelaajalle.

Tapio Pulkkanen on kisan parhaana suomalaisena jaetulla viidennellä sijalla tuloksella -13 ja Oliver Lindell jaetulla 60. sijalla tuloksella -4.

Korhosen lähtöaika sunnuntaina on 9.40 paikallista ja Suomen aikaa. Kilpailun lopputulos on selvillä arviolta kello 16.00 Suomen aikaa.

www.mkorhonen.fi
www.Europeantour.com
lisätietoja myös sami.sarpakunnas@golfpiste.com, 041-5471769

» Takaisin edelliselle sivulle