The 59 Fund

Ammattilaisuran hyvä alku vaatii uskoa, lahjoja, työtä ja tukea.

Golfissa ammattilaiseksi päätyvät vain harvat. Syyt tähän ovat usein myös taloudelliset. Juuri ammattilaiseksi siirtyvät pelaajat tarvitsevat henkistä ja rahallista tukea päästäkseen seuraavalle tasolle ja pelaamaan ulkomaille. Pelaajan perhe ja lähipiiri ovat avainasemassa rahoittamassa harjoittelu- ja pelimatkoja, joita ilman ammattilaisura ei urkene. Itse olen kokenut urani aikana samaa epävarmuutta mutta olen myös saanut tärkeää tukea omalta perheeltä ja uskolliselta lähipiiriltä. Siitä olen kiitollinen.

Jokainen lahjakas ammattilaiseksi siirtyvä pelaaja ansaitsee hyvän alun. Päätin tehdä asialle jotain. Syntyi The 59 Fund. Rahasto haluaa tehdä nimensä mukaisesti maagisia tekoja ja auttaa suomalaisia ammattilaiseksi siirtyneitä golfpelaajia toteuttamaan unelmiaan. Kaikki varat ohjataan lyhentämättömänä golfareiden tukemiseen. Rahasto perustetaan Golfin Edistämissäätiön alle. Rahastoon voivat lahjoittaa varoja sekä yritykset, yhdistykset kuin yksityiset ihmisetkin. Rohkeasti mukaan.

Hyvien alkujen puolesta,
Mikko

THE 59 FUND – HAKU JA LAHJOITUKSET

Rahaston tuen piirissä ovat ammattilaiseksi siirtyneet suomalaiset golfarit. Haluamme kuulla teidän tarinanne ja tavoitteenne.
Mihin tukea tarvitsette? Hakuaika on 1.–30.11.2019.

Päätökset tehdään vuoden 2019 loppuun mennessä.

Lisätietoja hausta ja lahjoitusmahdollisuudesta tulossa pian.