The 59 Fund

Ammattilaisuran hyvä alku vaatii uskoa, lahjoja, työtä ja tukea.

Golfissa ammattilaiseksi päätyvät vain harvat. Syyt tähän ovat usein myös taloudelliset. Juuri ammattilaiseksi siirtyvät pelaajat tarvitsevat henkistä ja rahallista tukea päästäkseen seuraavalle tasolle ja pelaamaan ulkomaille. Pelaajan perhe ja lähipiiri ovat avainasemassa rahoittamassa harjoittelu- ja pelimatkoja, joita ilman ammattilaisura ei urkene. Itse olen kokenut urani aikana samaa epävarmuutta, mutta olen myös saanut tärkeää tukea omalta perheeltä ja uskolliselta lähipiiriltä. Siitä olen kiitollinen.

Jokainen lahjakas ammattilaiseksi siirtyvä pelaaja ansaitsee hyvän alun.

Päätin tehdä asialle jotain. Syntyi The 59 Fund. Rahasto haluaa tehdä nimensä mukaisesti maagisia tekoja ja auttaa suomalaisia ammattilaiseksi siirtyneitä golfpelaajia toteuttamaan unelmiaan. Kaikki varat ohjataan lyhentämättömänä golfareiden tukemiseen. Rahasto toimii Golfin Edistämissäätiön alla. Rahastoon voivat lahjoittaa varoja sekä yritykset, yhdistykset kuin yksityiset ihmisetkin.

The 59 Fund haluaa yhdistää Suomi Golfin ja mahdollistaa etenemisen isolla joukolla maailman kärkeen.

Hyvien alkujen puolesta,
Mikko

THE 59 FUND – HAKUOHJEET

Hakuaika on 1.–30.11.2019. Päätökset tehdään vuoden 2019 loppuun mennessä.

KETKÄ VOIVAT SAADA TUKEA?

Rahaston tuen piirissä ovat ammattilaiseksi siirtyneet suomalaiset nuoret potentiaaliset ja suunnitelmallisesti uraansa suhtautuvat golfarit. Hakijalla tulee olla voimassa oleva pelioikeus Suomen ulkopuoliselle golfkiertueelle.

KETKÄ PÄÄTTÄVÄT TUISTA?

Tuen saajat päättää Suomen Golfin Edistämissäätiö, jolle esityksen tuen saajista tekee Mikko Korhonen. Hän tekee esityslistan rahaston hallituskunnan suositusten perusteella. Hallituskuntaan kuuluvat pitkän linjan valmentaja ja golf-vaikuttaja Timo Rauhala, Suomen Golfliitosta Juha Juvonen, Suomen Golfjohtajat ry:n ja Suomen Golfkentät ry:n toiminnanjohtaja Antti Hiltunen, Finnish PGA:sta Teemu Laakso ja legendaarinen Mikko Ilonen.

HAKEMUKSEN SISÄLTÖ

Kerro meille hakemuksessasi missä ammattilaisgolfarina tänä päivänä olet, mistä olet tullut, mihin olet matkalla ja mitä olet valmis tekemään tavoitteidesi eteen.

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS 30.11.2019 mennessä: The59Fund@gmail.com

Löydät meidät myös Facebookista