Mikko Korhonen nousi kolmanneksi Joburg Openissa

Golfin Euroopan kiertueeseen kuuluvan Joburg Openin toinen kilpailupäivä vaati Mikko Korhoselta 65 lyöntiä eli kuusi alle parin. Korhonen teki torstaina saman tuloksen ja siirtyi yhteistulokseen -12.

Korhonen jakaa johannesburgissa, Etelä-Afrikassa pelattavassa kilpailussa kolmatta sijaa, kun kierros on yhä joidenkin pelaajien osalta kesken. Kisan kärjessä on toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen. Eroa suomalaisten välillä on vain kaksi lyöntiä.

Korhosen kanssa kolmannen sijan jakaa Erik van Rooyen. Suomalaisten väliin toiselle sijalle mahtuu Intian Shubhankar Sharma (-13).

”Etuysi oli aika hermostunut tänään, vähän epäröin mittojen kanssa. Peli aukesi oikeastaan vasta kympillä, kun sain hyvän seitsemänmetrisen birkun sisään”, Korhonen sanoi.

Kilpailu pelataan kahdella kentällä. Korhonen kiersi perjantaina Bushwillow-kentän. Korhonen on esiintynyt vahvasti molemmilla kentillä. Hän on tehnyt kisan aikana vasta yhden bogin.

”Viikonloppuna pelataan vain Firethorn-kenttää. Se on kentistä vähän pidempi, muuten ne ovat aika samanlaisia pelata.”

Kisassa on jaossa palkintorahaa 1,21 miljoonaa euroa. Sen lisäksi tarjolla on osallistumisoikeus ainoaan Euroopassa pelattavaan major-kilpailuun, The Openiin, kolmelle parhaalle pelaajalle.

”Päivät on hyvin erilaisia vielä, kisarutiinia on vasta kaksi kierrosta. Nollaus vaan ja huomenna taas iloisena kehiin”, Korhonen suunnitteli.

Suomalaisista jatkoon 240 pelaajan joukosta selviytyi myös sijaa 34 jakava Oliver Lindell (-5). Kalle Samooja (+1) karsiutui.

www.mkorhonen.fi
www.Europeantour.com
lisätietoja myös sami.sarpakunnas@golfpiste.com, 041-5471769

» Takaisin edelliselle sivulle