Jatkopaikka Korhosen ulottuvilla perjantaina Espanjassa

Mikko Korhonen pelasi ensimmäisen kierroksensa golfin Euroopan kiertueen Andalucia Valderrama Masters -kilpailussa tuloksella 73 (+2).

Hän teki päivän aikana kolme birdietä, kolme bogia ja yhden tuplan. Kaikki birdiet syntyivät par-nelosilla, vastaavasti kaksi bogeista par-kolmosilla ja yksi bogi sekä tupla par-nelosilla.

Kierroksen ollessa yhä kesken Korhonen jakaa kilpailussa sijaa 68.

Sotograndessa sijaitseva Valderraman kenttä on tunnettu haastavuudestaan ja ensimmäisen pelipäivän jälkeen näyttää siltä, että kilpailun cut-raja tulee todennäköisesti asettumaan tuloksen +1 tai +2 tietämille.

Korhosella on näin ollen perjantaina hyvä mahdollisuus puristaa itsensä jatkokierroksille kauden 21:ssä kisassaan, joskin se tulee vaatimaan vähintään tuloksen par tekemistä.

”Ihan hyvää peliä oli 10 ensimmäistä reikää. Sen jälkeen säädin lähipelin kanssa pari kertaa, ja täällä korttiin tulee helposti bogey, jos missaa viheriön”, Korhonen sanoi.

”Alkaa ilmeisesti pitkä kausi jo vähän painaa, kun epäonnistumisia on vaikea käsitellä kentällä. Täytyy kuitenkin vain koittaa jaksaa painaa huomenna.”

Kisan toinen suomalainen Mikko Ilonen ei löytänyt torstaina peliinsä juonta vaan joutui tyytymään tulokseen 76 (+5).

Palkintoarvoltaan kahden miljoonan euron kilpailua johtaa isäntämaan Sergio Garcia yhdessä Hollannin Joost Luitenin kanssa tuloksella -5.

Perjantaina suomalaiset pelaavat iltapäiväryhmissä, Korhosen lähtöaika on kello 15.05 ja Ilosen kello 14.15 Suomen aikaa.

www.mkorhonen.fi
www.Europeantour.com
lisätietoja myös sami.sarpakunnas@golfpiste.com, 041-5471769

» Takaisin edelliselle sivulle