Mikko Korhonen innoissaan peliolosuhteista Espanjassa

Mikko Korhonen pelaa varsinaisen kauden viimeisen kilpailunsa golfin Euroopan kiertueella tällä viikolla Espanjan Sotograndessa Valderraman maineikkaalla kentällä, jossa kilpaillaan Andalucia Valderrama Masters.

”Täällä on edellisten vuosien tapaan mahtavat olosuhteet ja pinnat kohdillaan. Hieno kenttä, mutta todella haastava!” Korhonen sanoi.

”Pikku tuulessa vedettiin tänään kierros, väyliin osuminen on tällä kentällä elinehto. Griinit ovat todella pienet ja raffi niiden ympärillä syvää ja vaikeaa.”

”Oman pelin kanssa on valitettavasti edelleen aika paljon hakemista. Täytyy vaan tehdä hyvä pelisuunnitelma ja pysyä siinä”, hän suunnitteli.

Espanjan kisan jälkeen kiertueella on vuorossa Kiinassa pelattava WGC-kilpailu ja kolmen kisan mittainen finaalisarja. Sen käynnistää Turkin Belekissä pelattava Turkish Airlines Open.

Turkin kilpailuun pääsee mukaan kiertueen pistelistan 60 parasta pelaajaa. Vuosi sitten moni kärkipään pelaajista jätti kilpailun pelaamatta ja mukaan mahtui lopulta rahalistan sadannen sijan tienoilta.

Korhonen on ennen tämänviikkoista kilpailua sijalla 94. Osallistumismahdollisuus Turkin kisaan sinetöityisi todennäköisesti, jos Korhonen yltää jatkokierroksille Espanjassa.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa kaksi miljoonaa euroa. Korhonen on tienannut tähän mennessä kauden aikana 396 648 euroa. Kausi on ollut uran tähän asti paras.

Mikko Korhosen lähtöaika torstaina on 10.45 ja kisan toisen suomalaisen Mikko Ilosen kello 9.55 Suomen aikaa.

www.mkorhonen.fi
www.Europeantour.com
lisätietoja myös sami.sarpakunnas@golfpiste.com, 041-5471769

» Takaisin edelliselle sivulle