Mikko Korhonen lähtee neljänneltä sijalta päätöspäivään futari Gareth Balen nimikkokisassa

Mikko Korhonen pelasi golfin DP World Tourin Cazoo Open -kilpailun kolmannen kierroksen 70 lyönnillä ja nousi jakamaan neljättä sijaa yhteistuloksella -4.

Kuulu Ryder Cup -kenttä Celtic Manor oli maineensa veroinen ja pisti pelaajat koetukselle. Korhonen oli vielä neljä reikää ennen kierroksensa loppua kaksi yli, mutta mahtava lopetus, kolme birdieä neljällä viimeisellä reiällä, kohensi asemia tuntuvasti.

”Loppu hyvin kaikki hyvin. En oikein ollut pelin päällä alussa ja aika puolustamista oli. Ei siinä auta kun odottaa ja toivoa parasta. Lopussa tuli muutama hyvä paikka ja sain käytettyä ne. Hyvä tulos, alle parin täällä on aina hyvä”, Korhonen kommentoi.

Jatkopaikka on Korhoselle DP World Tourilla jo 11. peräkkäinen. Hänen toistaiseksi paras sijoituksensa kuluvalta kaudelta on British Mastersin kahdeksas sija, joten sunnuntaina Korhosella on oivallinen mahdollisuus pistää paremmaksi. Kolmanteen sijaan eroa on vain yksi, kärkeen kuitenkin jo seitsemän lyöntiä.

» Takaisin edelliselle sivulle