Mikko Korhonen toipui vaikeasta alusta ja piti asemansa kärkikymmenikössä

Mikko Korhonen jakaa oman kierroksensa jälkeen kahdeksatta sijaa golfin DP World Tourin Cazoo Open -kilpailussa Walesissa.

Perjantaina pelatun toisen kierroksen alku oli Korhoselle musta, kun avausreiän tuplabogia seurasi bogey. Korhonen ei kuitenkaan antanut hankalan alun masentaa, vaan taisteli mukaan kilpailuun jo kentän etulenkin aikana tekemällä sen viimeisillä rei’illä kolme birdieä.

Takalenkillä päivän neljäs birdie kuittasi muutamaa reikää aikaisemmin syntyneen bogeyn. Kierrostulos oli 71 (par) ja Korhosen yhteistulos -3.

”Oli hyvä taistelu tänään, ei ollu ihan ns. ’dreamstart’ kuitenkaan. Aika nopeasti tulee bogey, jos missaa vääriin paikkoihin. Oli hyvä jakso siinä etuysin lopussa ja ihan hyvää peliä loppuun asti.

Kenttä on aika napakka ja greenit nopeat. Voiko enempää toivoa”, Korhonen fiilisteli.

Maineikas Celtic Manor on pistänyt pelaajat kovaan testiin ja parin ensimmäisen kierroksen jälkeen ainoastaan pelaajista alle 30 on alle parin. Kisan kärjessä on Ranskan Julien Guerrier tuloksella -7.

Voittokamppailua ajatellen Korhonen on siis edelleen loistavissa asemissa.

Kisan toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen, käynnisti toisen kierroksensa hieman ennen viittä Suomen aikaa tuloksesta +2, joka on viimeinen jatkoon oikeuttava tulos toisen päivän ollessa yhä kesken.

» Takaisin edelliselle sivulle