Mikko Korhonen nousi kohisten tuloslistalla Skotlannissa

Mikko Korhonen paranteli asemiaan golfin DB World Tourin Scottish Open -kilpailussa lähes parikymmentä sijaa pelattuaan kisan kolmannella kierroksella tuloksen 68 (-2). Vain kaksi pelaajaa on pystynyt lauantaina parempaan.

Yhteistulos +1 riittää jaettuun 32. sijaan kolmannen kierroksen ollessa yhä kesken.

”Tosi hyvä päivä oli tänään. Olen tyytyväinen. Aika lailla sama tuulensuunta joka päivä, ja se helpottaa jonkun verran pelaamista. Tänään oli vain pikkaisen laadukkaampia lyöntejä eiliseen verrattuna. Varsinkin pitkältä etäisyyksiltä puttasin myös paremmin, ja ehkä lipunpaikatkin olivat napsun eilistä helpompia”, Korhonen kommentoi.

Korhonen ei koko uransa aikana ole viihtynyt erityisen hyvin links-kentillä, jollaiseksi The Renaissance Clubin kenttäkin voidaan laskea. Nyt hyvä vire on kuitenkin löytynyt. Suomalaisella ei ole kuitenkaan harhakuvitelmia siitä, miten vaikeasta kentästä on kyse.

”Kyllä siellä hereillä pitää pysyä koko päivä. Aika nopeat on pinnat väylillä varsinkin”, hän muistuttaa.

Kiertueen pistelistalla toiseksi parhaana suomalaisena oleva Korhonen eteni jatkokierroksille jo kymmenennessä kilpailussa peräjälkeen. Vastaavanlainen tasaisuus on harvinaista jopa huippupelaajien keskuudessa.

Lauantaina kortista löytyi yksi bogey ja kolme birdieä.

Suomalaisista jatkokierroksille äärimmäisen tasokkaassa Rolex Series -kilpailussa eteni Korhosen lisäksi myös Sami Välimäki. Hänen päivänsä oli lauantaina vaikea. Välimäki jakaa kolmen kierroksen jälkeen sijaa 61 yhteistuloksella +4.

» Takaisin edelliselle sivulle