Jälleen vahvan kisan pelannut Mikko Korhonen yli tyytyväinen ”perustekemiseensä” Saksassa

Kahdeksannen peräkkäisen kilpailunsa DP World Tourilla ilman karsiutumisia pelannut Mikko Korhonen päätti Saksan Münchenissä pelattavan BMW International Open -kilpailun 70 (-2) lyönnin kierrokseen.

Korhosen yhteistulos kilpailussa oli -11 ja sijoitus on jaettu 26:s, kun kisa on vielä kärkipään pelaajien osalta kesken.

Päätöskierroksella Korhonen sinetöi kolme birdieä par-viitosilla ja yhden par-kolmosella. Bogeja syntyi kaksi. Kiertueen pistelistalla hän tulee nousemaan 70 parhaan joukkoon.

Kilpailun tulostaso on tänä vuonna ollut kentän helpohkosta virityksestä johtuen poikkeuksellisen kova ja voittotulos tulee painumaan vähintään 20 alle parin. Kalle Samooja ja Sami Välimäki ovat yhä kentällä kamppailemassa top 10 -sijoituksista.

”Ihan kelpo kisa. Tavoitteena oli pelata neljä kierrosta ja saada taas tuntuma peliin. Hyvin kävi.

Putti ei ihan tippunut niin hyvin, että olisin voinut kovista sijoista taistella, ja ehkä myös lähestymiset jäivät hieman liian kauas reiästä. Perustekeminen kuitenkin oli ihan hyvää koko viikon. Tästä hyvä jatkaa Irlantiin”, Korhonen kommentoi.

Manner-Euroopasta kiertue siirtyy seuraavaksi Britteinsaarille, jossa pelataan palkintopotiltaan kiertueen suurimpiin kilpailuihin lukeutuvat Irish Open ja Scottish Open. Korhonen osallistuu molempiin.

» Takaisin edelliselle sivulle