Mikko Korhonen tykitti huippukierroksen Münchenin DP World Tourin kisassa

Mikko Korhonen on parantanut peliään Saksan Münchenissä pelattavassa BMW International Open -kilpailussa kierros kierrokselta. Lauantaina hän teki kisan kolmannella kierroksella tuloksen 67 (-5) ja siirtyi yhteistulokseen -9.

Onnistumisen myötä hän nousi tuloslistalla yli parikymmentä pykälää jaetulle 27. sijalle.

”Tänään oli jo ihan hyvä energia kropassa. Hyvän rundin sain kasaan! Tällä kentällä tällaiset -5 -rundit eivät ole yleensä osuneet kohdalle. Täytyy olla tyytyväinen tähän asti ja koittaa huomenna pistää vielä paremmaksi”, Korhonen kommentoi.

Kalle Samooja teki Korhosen tapaan tuloksen 67 (-5). Hän jakaa kilpailussa sijaa 14. Suomalaisista parhaissa asemissa Sami Välimäki, joka kolkuttelee jo kymppisakin sijoituksia tuloksella -12.

» Takaisin edelliselle sivulle