Mikko Korhonen pelasi Hollannissa kauden kolmanneksi parhaan kilpailunsa, vaikka migreeni tylsytti parhaan terän

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 14. sijalle golfin DP World Tourin Dutch Open -kilpailussa Hollannin Cromvoirtissa. Sunnuntaina ainoana suomalaisena jatkokierroksille selvinnyt Korhonen teki tuloksen 73 (+1). Hänen yhteistuloksensa oli -5.

”Se, että links-tyyyppisellä kentällä pystyin ihan hyvään sijoitukseen, oli tietenkin hyvä juttu.

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin migreeni pilasi viikonlopun. Paras terä oli kropasta poissa ja aistit turtana. Caddieni Nick luki puttilinjat aika pitkälti, koska itse en oikein nähnyt kunnolla yksityiskohtia”, Korhonen kertoi.

Hän tulee nousemaan kiertueen pistelistalla sijalle 68. Vaikka Korhonen ei löytänyt kahdella jälkimmäisellä kierroksella kahden ensimmäisen pelipäivän kaltaista virettä, hän oli suhteellisen tyytyväinen suoritukseensa. Sijoitus oli hänelle kolmanneksi paras kuluvan kauden kilpailuissa.

”Turha jossitella, mitä olisi voinut olla ilman migreeniä, mutta ainakin oli mahdollisuus pärjätä. Nyt otetaan vähän lepoa ja ensi viikolla uusi yritys”, Korhonen kommentoi.

Ensi viikolla kiertue jatkuu Saksan Hampurissa pelattavalla Porsche European Open -kilpailulla, jossa ovat mukana suomalaisista Korhonen ja Kalle Samooja.

» Takaisin edelliselle sivulle