Mikko Korhonen jahtaa kauden kolmatta top 10 -sijoitusta sunnuntaina Hollannissa

Mikko Korhonen ei löytänyt kahden ensimmäisen kierroksen kaltaista pelivirettä golfin DP World Tourin Dutch Open -kilpailussa lauantaina. Kolmen kierroksen jälkeen Korhosen tulos on -6 ja sijoitus jaettu 11:s.

Lauantaina Korhonen pelasi 12 ensimäistä reikää kolme yli parin, mutta taisteli kuusi viimeistä kaksi alle. Näin ollen kierrostulos oli 73(+1).

”Tänään oli hyvä lopetus. Muuten oli aika rankka päivä, aistit eivät olleet ihan hereillä tänään. Paljon lyhyeksi jääneitä putteja ja heikkoja lyöntejä. Lopussa löytyi sentään jo hyvää pelifiilistä. Otetaan tästä positiiviset asiat mukaan ja käännetään katse eteenpäin”, hän pohti.

Kilpailun tulostaso on ollut erittäin maltillinen ja johtotulos on kolmen päivän jälkeen 10 alle parin. Piikkipaikan jakavat Victor Perez ja Matt Wallace. Korhonen kamppailee sunnuntaina edelleen kärkisijoista, jopa voitosta, jos hän löytää kahden ensimmäisen pelipäivän kaltaisen vireen.

Sunnuntaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 13.50 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle