Kaksi eaglea iskenyt Mikko Korhonen lyönnin kärjestä Dutch Openissa

Mikko Korhosen avauskierros golfin DP World Tourin Dutch Open -kilpailussa Hollannin Cromvoistissa oli kaikkea muuta kuin tavanomainen. Eagle, eli kaksi alle parin reikätulos, ei ole huippugolfissa erityisen harvinainen, mutta kahden eaglen tekeminen saman kierroksen aikana on.

Korhonen onnistui tempussa torstaina. Molemmat eaglet syntyivät par-viitosilla, ensimmäinen 12. ja jälkimmäinen 18. reiällä.

Ensimmäinen eagle syntyi perinteiseen tapaan puttaamalla, mutta jälkimmäisen Korhonen viimeisteli lyömällä pallonsa sisään noin 65 metristä. Onnistuminen palkittiin kunnon aplodeilla, jotka Korhonen otti vastaan railakkaasti tuuletellen.

”Tämä maistui kyllä! Oli 65 metriä matkaa, pallo otti yhden pompun ja meni sisään. Vähän siinä oli onneakin matkassa. En muista kyllä montaa kahden eaglen rundia”, Korhonen kommentoi.

”Muutenkin oli hyvä päivä. Tämähän on ihan links-peliä täällä, tiukat pinnat ja aika hitaat greenit. Aika napakka tuuli myös. Kun meikäläinen pelaa linksillä -5, niin pitää olla tyytyväinen!”

Onnistumiset nostivat Korhosen kilpailussa jaetulle neljännelle sijalle tuloksella -5. Kisan kärkikolmikko on vain lyönnin päässä, kun kierros on muutamalta pelaajalta vielä kesken.

Suomalaisista kisassa pelaavat myös Sami Välimäki (-2) ja Kalle Samooja (-1), jotka hekin ovat kisan oletetun cut-rajan yläpuolella.

» Takaisin edelliselle sivulle