Mikko Korhosen loppukiri British Masters -kilpailussa hakee vertaistaan

Sunnuntainen päätöskierros golfin DP World Tourin British Masters -kilpailussa Lähti Mikko Korhoselta yskähdellen liikkeelle. Kahdeksan pelaamansa reiän jälkeen suomalainen oli kierrostaan kaksi yli parin ja tulos oli sama vielä neljä reikää ennen kilpailun loppua.

Mutta neljän reiän aikana golfissa ehtii tapahtua paljon. Korhosen kohdella se tarkoitti tänään birdiejä rei’ille 15 ja 16 ja eaglea reiällä 17.

Loisto-onnistumisten myötä tulos +2 muuttui -2:deksi ja sijoitus palkintoarvoltaan 2,16 miljoonan euron kilpailussa nousi kohisten. Kisan ollessa yhä hieman kesken Korhonen jakaa kuudetta sijaa tuloksella -6.

”Oli aika mehukas lopetus! Välillä näin ja tähän täytyy olla tosi tyytyväinen.”

”Lyöminen oli taas aika huonoa, mutta tuli tehtyä monta hyvää paria tänään. Yritin etsiä hyvää fiilistä ja rentoutua koko päivän, ja lopussa sitten peli paranikin. Putti oli hyvää koko päivän, aika monta parimetristä par-puttia meni sisään. Lähipeli ja putti pelastivat tuloksen tänään”, Korhonen pohti.

Kierros osoitti myös kokeneen suomalaisen keskittymisen tason, sillä kun kisan isäntänä toimiva major-voittaja Danny Willett pelasi sunnuntaina Korhosen peliparina, riitti ryhmän kintereillä niin mediaa kuin yleisöäkin.

Kilpailu tulee päättymään arviolta kello 20.00 mennessä sunnuntaina.

» Takaisin edelliselle sivulle