Mikko Korhonen taisteli ”kohtuullisen tuloksen”, sunnuntaille tilauksessa rentoa meininkiä

Lauantai golfin DP World Tourin British Masters -kilpailussa ei ollut Mikko Korhoselle yhtä hyvä kuin kaksi ensimmäistä pelipäivää. Jaetulta kymmenenneltä sijalta British Masters -kisan kolmannelle kierrokselle startannut Korhonen tippui tuloslistalla seitsemän pykälää 17. sijalle pelattuaan kierroksensa 73 lyönnillä eli yksi yli parin.

Birdiesektori lihoi kahdella, bogeysarake kolmella. Korhosen yhteistulos ennen päätöspäivää on -4. Kilpailu on tasainen ja samassa tuloksessa suomalaisen kanssa on peräti 11 muuta pelaajaa.

”Oli tiukka päivä tänään. Löin palloa huonosti. Hyvällä taistelulla sain pidettyä tuloksen kohtalaisena. Toivottavasti löytyy vähän rytmiä huomiselle ja pääsee yrittämään jotain hyvää. Peliin sisään heti alusta ja rentoa meininkiä tilauksessa”, Korhonen kommentoi.

Vaikka sijoitus heikkenikin melkoisesti, ei tilanne edes voittokamppailun suhteen ole vielä menetetty. Kisan kärkeen nousi tanskalainen Thorbjørn Olesen, joka on tuloksessa -11.

Kisan palkintopotti on 1,85 miljoonaa puntaa eli noin 2,16 miljoonaa euroa. Suomalaisista jatkokierroksille selviytyi ainoastaan Korhonen.

» Takaisin edelliselle sivulle