Mikko Korhonen on viime vuoden tapaan loistavassa vireessä British Masters -kilpailussa Englannin Belfryssä

Mikko Korhonen pelasi viime vuonna yhden kauden parhaista kilpailuistaan Englannin Belfryssä, kun hän sijoittui nelinkertaisella Ryder Cup -kentällä pelatussa British Masters -kilpailussa jaetulle kolmannelle sijalle häviten kisan voittaneelle Richard Blandille ainoastaan lyönnin.

Tämänvuotisessa kilpailussa Korhonen on ollut aivan yhtä kovassa iskussa. Kahden pelaamansa kierroksen jälkeen Korhonen jakaa kisassa 7. sijaa tuloksella -5.

Belfryn Brabazon-kentän vaativa lay out sopii tarkasti lyövälle ja vähän virheitä tekevälle suomalaiselle. Lyöminen on ollut vankkaa alusta loppuun ja perjantaina puttipeli oli piirun parempaa kuin avauskierroksella.

”Mukava kenttä kyllä! Haastava ja legendaarinen. Lyöminen on ollut hyvää, sekä rautapeli että avaukset. Tänään tuntui puttikin jo ihan hyvältä. Greenit ovat täällä aika vaikeita lukea. Pitää vain luottaa siihen, mitä näkee, niin reilut puolet menee oikein. Toivotaan mukavaa viikonloppua!” Korhonen kommentoi.

Kisan muut suomalaispelaajat ovat karsiutumassa jatkokierroksilta.

» Takaisin edelliselle sivulle