Mikko Korhonen aamupäivän paras suomalainen Kataloniassa

”Alle parin tulokset ovat täällä hyviä”, luonnehti Mikko Korhonen pelin henkeä PGA Catalunyan Stadium-kentällä, jossa käynnistyi tänään torstaina golfin DP World Tourin Catalunya Championship -kilpailu.

Korhonen selvittikin kierroksensa alle parin tehden tuloksen 70 (-2). Se riittää jaettuun 16. sijaan, kun osa pelaajista on vielä kentällä. Kisan kärkitulos on 66 (-6).

”Oli hyvä taistelupäivä. Kyllä haastavaa on tälläkin viikolla, raffit on pitkät ja greenit nopeat ja tuultakin sopivasti. En lyönyt kovin hyvin tiiltä tänään. Rautalyöminen oli ihan ok ja puttasin hyvin”, Korhonen sanoi.

Suomalaisista Tapio Pulkkanen (par) ja Kalle Samooja (+4) saivat kilpailulle tahmean alun. Sami Välimäki pelaa iltapäivän ryhmissä.

» Takaisin edelliselle sivulle