Mikko Korhonen jatkaa parhaana suomalaisena Qatar Mastersissa

Mikko Korhonen on parhaana suomalaisena sijalla 24 golfin DP World Tourin Qatar Masters -kilpailussa kahden pelipäivän jälkeen.

Perjantaina Korhonen teki tuloksen 72 (par). Hänen yhteistuloksensa on -3. Kierros oli edellistä haastavampi, sillä kolmen pelaamansa reiän jälkeen Korhonen oli kierrostaan jo kaksi yli parin.

Korhonen ennakoi kisan muuttuvan haastavammaksi sitä mukaa, kun sääennusteessa luvattu tuuli nousee. Ennustus piti paikkansa ja tuulinen keli pisti pelaajat lujille.

”Oli vähän tiukempi keli tänään, tuuli oli täysin päinvastainen eiliseen nähden. Ihan kelpo kierros, muutama lyhyt putti meni ohi, mutta muuten ihan hyvä päivä. Vähän vielä energiat vähissä viimeviikkoisen vatsapöpön jäljiltä, muuten tuntuu kaikki ihan hyvältä. Ajoissa vaan nukkumaan niin hyvä tulee”, Korhonen kommentoi.

Korhosen lisäksi myös Sami Välimäki (-1) ja Tapio Pulkkanen (par) ovat varmistaneet jatkopaikkansa.  avasivat kilpailunsa tuloksella 71 (-1). Kalle Samoojan kierros on kesken, mutta myös Samooja on etenemässä viikonlopun kierroksille.

Kisan kärjessä on Espanjan Pablo Larrazabal tuloksella -9.

» Takaisin edelliselle sivulle