Mikko Korhonen liimautui kärjen kantaan Qatar Mastersin avauskierroksella

Viime viikolla uransa 26. top 10 -sijoituksen golfin DP World Tourilla ottanut Mikko Korhonen oli vireessä tänään Qatar Masters -kilpailun avauskierroksella. Korhonen teki parhaana suomalaisena tuloksen 69 (-3).

Hän jakaa oman kierroksensa jälkeen kilpailussa 11. sijaa, mutta sijoitus tulee todennäköisesti vielä elämään päivän mittaan. Aamupäivän ensimmäisissä ryhmissä pelanneet suomalaiset kuitenkin hyötyivät jonkin verran lähtöajoistaan, sillä iltapäivän mittaan sää muuttuu tuulisemmaksi ja sitä kautta huomattavasti haastavammaksi.

”Vanha kunnon Doha Golf Club taas näyttämönä. Täällä on greenit pistetty kokonaan uusiksi ja muutenkin kenttä on hyvässä kunnossa. Tämä on parempi kenttä kuin se, jolla viimevuosina on pelattu”, Korhonen kommentoi Doha Golf Clubia, jolla kisa edellisen kerran pelattiin vuonna 2019.

”Startti kisaan oli hyvä. Aika tiukkaa lipunpaikkaa oli tarjolla. Greenit ovat tosi napakat ja raffia löytyy, joten kentällä on hyvä set up. Tuuli nousee huomisesta lähtien tosi kovaksi, joten tiukkaa tulee olemaan”, Korhonen kommentoi.

Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki avasivat kilpailunsa tuloksella 71 (-1). Kalle Samoojan kierros on kesken.

» Takaisin edelliselle sivulle