Korhonen pysyi mukana birdietalkoissa: ”Ihan tikanheittoa on lyöminen täällä”

Suomalaisnelikko käynnisti DP World Tourin Steyn City Championship -kilpailun Etelä-Afrikan Johannesburgissa torstaina terävästi. Kaikki alittivat parin ja kolme neljästä myös 70 lyönnin rajan. Mikko Korhosen tulos oli 68 (-4).

Korhonen jakaa Tapio Pulkkasen kanssa kilpailussa sijaa 30. Sami Välimäki on 17. tuloksella 67 ja Kalle Samooja 73. tuloksella 70. Kisan tulostaso on erittäin kova ja johtotulos on hurja, 63 eli yhdeksän alle parin.

”Ihan hyvin lähti liikkeelle tänään. Sitten olikin aika tasaisen tylsää loppuun asti.

Tämä kenttä on vähän viime viikon baanaa haastavampi, mutta tosi pehmeä sateiden jälkeen. Ihan tikanheittoa on lyöminen täällä. Hyvä päivä oli tänään ja koitetaan parantaa vielä huomenna”, Korhonen suunnitteli.

Kokenut suomalainen ei yleensä nauti helpoista kentislä, vaan viihtyy haastavammilla peliareenoilla. Etelä-Afrikassa pelin henki on kuitenkin se, että birdiejä on tultava liukuhihnalta. Torstaina Korhonen teki niitä neljä, kaikki viiden ensimmäisen reikänsä aikana (reiät 10–14).

Perjantaina suomalaiset pääsevät kentille jo aamun ryhmissä. Korhosen lähtöaika on jo 7.35 paikallista aikaa, joka on sama kuin Suomessa.

» Takaisin edelliselle sivulle