Mikko Korhonen käytti edellisviikkoja helpomman kisakentän antamat paikat hyväkseen

Golfin DP World Tourin vuoden kolmas kilpailu, Ras Al Kaimah Championship käynnistyi tänään torstaina Arabiemiraateissa.

Vaikka edellisviikkojen kisapaikoille ei ole matkaa kuin kymmeniä kilometrejä, on pelin henki tällä viikolla hyvin erilainen kuin kahdella edellisellä. Kisakenttä Al Hamra GC on nimittäin huomattavasti edellisiä helpompi. Käytännössä se tarkoittaa useita birdiejä ja harvoja bogeja. Kisan osallistujalista ei sekään ole yhtä kova kuin edellisviikoilla.

Mikko Korhonen pelasi Al Hamra -kentällä ensimmäistä kertaa. Hän löysi nopeasti hyvän vireen ja iski tuloksen 69 (-3). Birdiejä syntyi neljä, bogeja yksi. Oman kierroksensa jälkeen hän jakaa kilpailussa sijaa 13.

”Tänään oli aika aikainen herätys, ei mikään mahdoton kuitenkaan, aika normaalia se on kisaviikoilla heräillä kello 5.30 pari kertaa viikossa”, kertoi jo 6.40 Suomen aikaa kierroksensa käynnistänyt suomalainen.

”Ihan ok kenttä, ei niin viritetty kuin pari edellistä viikkoa. Ei juuri raffia ja hitaammat griinit. Kahden Rolex Series -kisan jälkeen tämä tuntuu kyllä helpolta, ainakin paperilla”, hän luonnehti.

”Tänään oli kourallinen hyviä lyöntejä ja joukossa joitain huonoja. Vähän laadukkaampaa lyömistä jos saisi toivoa huomiselle, niin olisi kiva. Puttaaminen oli tänään hyvää, mutta griinien lukemisessa on parannettavaa”, hän jatkoi.

Lyönnin Korhosta paremmin kisansa käynnisti seitsemättä sijaa jakava Tapio Pulkkanen (-4). Sami Välimäki ja Kalle Samooja onnistuivat hekin alittamaan parin (71/-1). Kaksikko jakaa sijaa 42. Kisan kärkitulos on -7.

Perjantaina Korhonen käynnistää kierroksensa kello 11.10 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle