Mikko Korhonen 24:s kauden viimeisessä kilpailussaan – kauden kierroskeskiarvo oli uran paras

Mikko Korhonen on sijoittunut jaetulle 24. sijalle golfin Euroopan kiertueen Dubai Championship -kilpailussa. Korhosen tulos oli 15 alle parin.

Tulos tarkoittaa, että Korhonen jäi kiertueen pistelistalla vain kahden sijan päähän Euroopan kiertueen finaalikilpailusta, joka pelataan ensi viikolla. Korhosen lopullinen sijoitus listalla oli 56, kun finaaliin selviytyi mukaan 54 listan parasta.

”Ei voi olla pettynyt. Ihan ok peliä sillä, mitä nyt oli antaa. Väsymys tuntuu kropassa pitkän kauden jälkeen. Yleensä on aina vähän sama fiilis marraskuussa. Entistä parempaan kuntoon täytyy itsensä laittaa tuossa kisatauon aikana. Nyt oli pari viimeistä päivää henkisesti kiva pelata, kun osasi ottaa rennommin”, Korhonen kommentoi.

Suomalaisista nähdään kiertueen finaalissa ainoastaan Tapio Pulkkanen, joka sijoittui rankingissa 52:nneksi.

Kausi oli Korhoselle monella mittarilla onnistunut. Rankingissa hän on sijoittunut kausilla 2018 ja 2019 korkeammalle kuin tänä vuonna, mutta kauden kierroskeskiarvo – 69,98 lyöntiä – oli uran paras. Kärkikymmenikköön hän ylsi 19 startissaan neljästi ollen parhaimmillansa kahdesti kolmas.

Euroopan kiertueen finaali pelataan ensi viikolla Dubaissa. Kausi 2022 käynnistyy sekin jo marraskuun puolella Etelä-Afrikassa.

» Takaisin edelliselle sivulle