Mikko Korhosen kamppailu ET:n finaalipaikasta jatkuu viikonloppuna

Mikko Korhonen tulee etenemään jatkokierroksille Euroopan kiertueen Dubai Championship -kilpailussa. Kisa on Korhoselle kauden 19:s ja jatkopaikka 13:s.

Korhonen teki perjantaina kisan toisella kierroksella tuloksen -2. ja siirtyi yhteistulokseen -6. Hän jakaa kilpailussa 43. sijaa toisen kierroksen ollessa kesken.

”Kenttä ei tuntunut mielestäni pelaavan sen vaikeampana kuin eilenkään. Itse olin vaan aika huono tänään. Lepo jäi lyhyeksi ja kroppa oli vähän väsynyt ja putteri vähän kylmä. Eipä siinä mitään, koitetaan huomenna olla parempia. On ainakin enemmän aikaa palautua nyt kuin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Aika alashan täällä olisi hyvä tulos ampua”, Korhonen kommentoi.

Tämänhetkisen tuloksellaan Korhonen on sijoittumassa ET:n pistelistalla sijalle 55. Finaaliin tulee pääsemään 50 parasta. Korhoselle riittää top 50:iin nousemiseen todennäköisesti top 10 -sija meneillään olevasta kilpailusta. Siitä kokenut suomalainen on vain neljän lyönnin päässä.

» Takaisin edelliselle sivulle