Mikko Korhonen käynnisti finaalipaikan metsästyksen pirteästi

Dubai Championship on kilpailu, jossa tulostaso on tavallisesti ollut todella kova. Sitä ounasteli myös Mikko Korhonen kisan aattona, eikä veikkaus mennyt metsään. Avauskierroksen jälkeen kisan johtotulos on hurja, 63, eli yhdeksän alle parin. Kärkikymmenikköönkin vaaditaan kuusi alle parin tulosta.

Mikko Korhonen ei juurikaan jäänyt kärjen vauhdista torstaina. Korhonen teki tuloksen 68 (-4), jolla hän jakaa kisassa sijaa 26 oman kierroksensa jälkeen.

”Tämä oli ihan kelvollinen avauskierros. Oli hyviä jaksoja ja sitten vähän huonompia jaksoja. Ihan ei koko päivää pysynyt fokus vielä, ja siinä on parannettavaa. Aika alashan täällä mennään, niin on helppo turhautua, jos ei oikein uppoa. Koitetaan vaan pysyä kärsivällisenä ja saada parasta ulos”, suomalainen kommentoi.

Ensi viikolla pelattavaan Euroopan kiertueen finaaliin selviytyy mukaan pistelistan 50 parasta pelaajaa. Käytännössä viimeinen pelaaja, joka kisaan pääsee, tulee todennäköisesti olemaan pistelistalla sijan 53–55 tietämillä, sillä terveyssyistä kisasta jättäytyy pois jokunen pelaaja. Lisäksi pääosin Yhdysvalloissa kilpailevista pelaajista kaikki eivät finaalissa pelaa.

Korhonen on pistelistalla sijalla 56. Finaaliin tulee todennäköisesti riittämään top 10, mahdollisesti jopa top 15 -sija kuluvalla viikolla.

» Takaisin edelliselle sivulle