Euroopan kiertueen finaalipaikat ratkotaan kuluvalla viikolla Dubaissa

Euroopan kiertueella pelataan kaudella 2021 enää kaksi kilpailua: kuluvalla viikolla Dubai Championship ja ensi viikolla kiertueen finaali, niin ikään Dubaissa.

Finaaliin selviytyy mukaan pistelistan 50 parasta pelaajaa. Käytännössä viimeinen pelaaja, joka kisaan pääsee, tulee todennäköisesti olemaan pistelistalla sijan 53–55 tietämillä, sillä terveyssyistä kisasta jättäytyy pois jokunen pelaaja. Lisäksi pääosin Yhdysvalloissa kilpailevista pelaajista kaikki eivät finaalissa pelaa.

Molemmat kilpailut pelataan Jumeirah Golf Estatesin kentillä. tällä viikolla vuorossa on Fire-kenttä, seuraavalla Earth. Kaksikosta ensin mainittu on hitusen helpompi. Väylät ovat leveämmät ja viheriöt hitaammat kuin sisarkentällä.

Mikko Korhonen lensi Dubaihin Portugalista tiistaina.

”Koitetaan löytää kunnon fiilis tekemiseen. Eipä tässä mitään menetettävää ole, voi lähteä lyömään ihan lippua kohti tällä viikolla! Aika kärkeen pitäisi varmaankin sijoittua, jos finaaliin mielii päästä. Katsotaan missä ollaan sunnuntaina”, Korhonen kommentoi.

Korhonen on pistelistalla sijalla 56. Finaaliin tulee todennäköisesti riittämään top 10, mahdollisesti jopa 15 -sija kuluvalla viikolla.

» Takaisin edelliselle sivulle