Korhonen ei onnistunut Portugalissa, finaalipaikka jää ensi viikon varaan

Paikka kauden huipentavassa finaaliturnauksessa Dubaissa on ollut Mikko Korhosen tavoite Euroopan kiertueella 2021. Finaaliin selviytyy alkuperäisistä tiedoista poiketen 50 kiertueen pistelistan parasta, joten Korhonen tarvitsee vielä pisteitä selviytyäkseen finaaliin.

Tänään sunnuntaina päättyvässä Portugal Masters -turnauksessa Korhonen ei onnistunut haluamallaan tavalla. Hän jakaa oman urakkansa jälkeen kilpailussa sijaa 55 tuloksella +4. Kisan jälkeen sijoitus pistelistalla tulee olemaan todennäköisesti 57.

Sunnuntaisella päätöskierroksella Korhonen teki tuloksen 70 (-1). Peli oli hyvin näpeissä 15 reikää, mutta rein 16 bogey ja päätösväylän tupla rokottivat kierrostulosta kovalla kädellä.

”Tänään oli jo parempaa pelaamista paikka paikoin. Vikalle reiälle vielä piti kuitenkin loppusäädöt ottaa… Just tällaista tapahtuu, kun on vähän off. Ei ollut sitä, mitä tilattiin tämä viikko. Toki oli taukoa alla, joten ehkä ei liikoja pidä odottaakaan. Ensi viikolla pitää onnistua isosti, jotta kausi jatkuu. Katsotaan, onko siihen eväitä vielä. Ihmeitä tapahtuu välillä”, Korhonen kommentoi.

Kilpailun neljäs kierros tulee päättymään arviolta 19.00 mennessä sunnuntain Suomen aikaan.

Kalle Samooja on Korhosen tapaan sijalla 55, ja Tapio Pulkkanen parhaana suomalaisena sijalla 31 pelattuaan kahdeksan reikää sunnuntaina.

» Takaisin edelliselle sivulle