Mikko Korhosella ”hemmetin vaikea päivä” Portugal Mastersissa

Torstaina vakuuttavasti Mikko Korhosen osalta käynnistynyt Portugal Masters ei edennyt samaan suuntaan perjantaina. Päinvastoin Korhonen menetti asemiaan tuloslistalla pelattuaan tuloksen 74 (+3).

”Oli kyllä hemmetin vaikea päivä tänään. Sekoilin tuplan siihen 15:lle (Korhosen päivän kuudes reikä) ja sen jälkeen se oli pelkkää alamäkeä. Ei oikein taisteluvaihde lähtenyt silmään ja jouduin henkiseen sumuun. Eipä siinä sitten paljoa voi tehdä. Tulos ehkä riittää jatkoon, ehkä ei”, Korhonen kommentoi.

Myös muilla perjantaina aamupäivän ryhmissä pelanneilla suomalaisilla oli perjantaina huono päivä. Kalle Samooja (-2) jakaa kaksi lyöntiä Korhosta (par) paremmalla yhteistuloksella sijaa 34 ja tulee varmuudella etenemään jatkokierroksille. Mikko Korhonen joutuu jännittämään oman jatkopaikkansa kohtaloa myöhään iltaan. Sami Välimäki (+3) puolestaan karsiutui.

Tapio Pulkkasen toinen kierros on kesken.

» Takaisin edelliselle sivulle