Korhonen odottaa Valderraman armotonta testiä innolla: ”Par on täällä arvossaan”

Golfin Euroopan kiertueen kauden viidenneksi viimeinen kilpailu pelataan Espanjan Sotograndessa Valderraman kentällä. Palkintorahaa on jaossa kolme miljoonaa euroa. Mukana kilpailussa on neljä suomalaista: Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja, Sami Välimäki ja Mikko Korhonen.

”Täällä Valderramassa on aina hienoa olla, ja upeaa päästä taas kisaamaan täällä. Kenttä on tutun haastavaa, joskin raffit ovat tänä vuonna onneksi aika inhimilliset. Kun tuulta on luvattu koko viikolle, niin eiköhän tämä ihan tarpeeksi haastavaa ole”, Korhonen kommentoi.

Korhonen on useaan otteeseen sanonut viihtyvänsä kentillä, jotka pistävät pelaajat lujille ja testaavat taidot kovalla kädellä. Valderraman kenttä voi hyvällä syyllä pitää yhtenä kiertueen haastavimmista. Kun voittotulos usein asettuu välille 15–20 alle parin, nosteltiin Valderramassa viime vuonna pyttyä tuloksella +2.

Toisaalta, kun Korhonen nappasi Valderramassa kolmannen sijan vuonna 2018, oli voittotulos 12 alle parin.

Kokenut suomalainen odottaa kuitenkin jälleen kovaa testiä.

”Kyllä näkisin, että par on arvossaan täällä aina. Väylät ovat ainakin vielä aika pehmeät, joten se helpottaa hieman. Greenit ovat tutun nopeat. Kaikkiaan kenttä on jälleen todella hienossa kunnossa.”

Korhonen käynnistää kilpailunsa kello 14.20 Suomen aikaa torstaina.

» Takaisin edelliselle sivulle