Jatkopaikka Valderramassa edellyttää Korhoselta kirivaihteen löytymistä perjantaina

Golfin Euroopan kiertueen Andalucia Masters -kilpailu käynnistyi Valderraman maineikkaalla kentällä Espanjan Sotograndessa odotetulla tavalla, vain kymmenen miestä alitti torstaina kentän parin. Heistä parhaiten onnistui Ranskan Julien Guerrier, joka löi tuloksen 67 (-4).

Suomalaisista terävimmin starttasi Tapio Pulkkanen (71). Mikko Korhosen tulos oli torstaina 76 (+5).  Normaalilla kisaviikolla se tarkoittaisi käytännössä hankalaa tilannetta jatkokierroksia ajatellen, mutta Valderramassa Korhonen jakaa 88. sijaa pari lyöntiä cut-rajasta jääneenä.

”Se oli sellainen päivä tänään. Tiiltä olin erittäin hyvä tänään, raudat olivat heikkoja eivätkä putitkaan oikein uponneet”, Korhonen kommentoi.

”Tuuli oli toki kova ja kenttä haastava, mutta tuntui että pelasin huonosti. Vähän loppui energiat etuysin jälkeen, aikamoista taistelua se tuolla on. En ihan jaksanut vääntää loppuun asti. Huomenna on onneksi uusi päivä!”

Perjantain Korhonen käynnistää kierroksensa kello 9.50 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle