Mikko Korhonen vahvisti asemiaan Euroopan kiertueen parhaana suomalaisena sijoittumalla 20:nneksi Madridissa

Mikko Korhonen on sijoittunut golfin Euroopan kiertueen Open de España -kilpailussa jaetulle 20. sijalla. Hän päätti kilpailunsa 68 lyönnin kierrokseen (-3) ja kirjasi yhteistuloksen -12.

Kian voiton ratkaisevat uusinnassa isäntämaan Adri Arnaus ja Rafa Cabrera Bello (-19).

”Tämä oli hyvä viikko kaiken kaikkiaan. Rautalyöminen ei ollut ihan tarpeeksi terävää kärkitaistoa ajatellen, ja myös chippaaminen oli keskinkertaista. Päivä alkoi vähän heikosti ja sain taistella itseni takaisin peliin. Mutta kovan taistelun kautta sain puristettua hyvän kierroksen. Kivalta tuntuu pelata ja odotan innolla ensi viikkoa!” Korhonen kommentoi.

Kausi jatkuu ensi viikolla niin ikään Espanjassa pelattavalla Andalucia Masters -kilpailulla, joka lukeutuu monen pelaajan suosikeihin legendaarisen kisakenttänsä, Valderraman ansiosta. Myös Korhonen ympyröi Valderraman kisan kalenteriinsa jo hyvissä ajoin.

Korhonen jatkaa kiertueen pistelistalla parhaana suomalaisena sijalla 50.

Kalle Samooja oli kilpailussa 34:s tuloksella -10, Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki karsiutuivat.

» Takaisin edelliselle sivulle