Mikko Korhonen painoi kaasun pohjaan Espanjan avoimissa

Mikko Korhonen oli todella pirteällä pelipäällä perjantaina golfin Euroopan kiertueen Espanjan avointen toisena pelipäivänä. Espanjassa aina mielellään kilpaileva Korhonen teki tuloksen 66 (-5) ja siirtyi yhteistulokseen -7. Hän jakaa kilpailussa sijaa 21 kahden kierroksen jälkeen.

”Oli jo parempaa pelaamista tänään. Puttasin aika hyvin ja löin tiiltä paremmin kuin eilen. Olin paremmin sisällä pelissä, keskittyminen oli parempaa ja kesti aika hyvin koko rundin. Nick (caddie Nick Mumfield) on lukenut griinejä tosi hyvin tällä viikolla. Tästä on hyvä jatkaa viikonlopulle”, Korhonen kommentoi.

Tuttuun tapaan Korhonen oli erityisen tehokas par-viitosilla, jotka hän käytti täydellisesti hyödykseen tehden birdien kaikilla kolmella par-viitosella. Kaikkiaan birdiejä syntyi kierroksella kuusi, bogeja yksi.

Kaksi vuotta sitten, kun Espanjan avoimet edellisen kerran pelattiin Campo Villan kentällä Madridissa, Korhonen oli kilpailussa 17:s. Tänä vuonna hänellä on hyvä mahdollisuus pistää paremmaksi.

Kisan kärkikymmenikköön matkaa on vain kaksi lyöntiä. Kisan johtopaikkaa pitää hallussaan Hollannin Will Besseling tuloksella -13, joten edes voittotaistelu ei ole liukunut Korhosen ulottumattomiin.

Myös Kalle Samooja eteni jatkoon tuloksella -3. Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen karsiutuivat.

» Takaisin edelliselle sivulle