Euroopan kiertueen loppukiri alkaa Espanjasta kolmen kisan putkella

Miesten Euroopan kiertueella pelataan kolme seuraavaa kisaa Espanjaan maaperällä. Kaksi ensimmäistä mannermaalle, kolmas lomasaari Mallorcalla. Mikko Korhonen on mukana kahdessa ensimmäisessä.

Kisaputki käynnistyy pääkaupunki Madridista, jossa pelataan kuluvalla viikolla Open de España -kilpailu. Kisakenttänä toimii Club de Campo Villa. Kun samalla kentällä edellisen kerran kilpailtiin Euroopan kiertueella, 2019, oli Korhonen kisassa 17:s.

”Seuraavaksi pari kisaa Espanjassa. Tämä on minulle aika mieleinen paikka olla ja pelata. Perhe tulee Valderraman kisan jälkeen tänne, ja jäädään vielä viikoksi treenaamaan ja lataamaan akkuja”, Korhonen kertoi viitaten seuraavalla viikolla odottavaan Andalucia Mastersiin Valderraman klassikkokentällä.

”Kolmen viikon kisatauko on alla, ja vähän ruostetta ilmassa vielä, mutta laitetaan hommaa taas liikkeelle. Tarkoituksena on pelata vielä viisi kisaa tällä kaudella, ja ihan hyvältä näyttää loppukauden kalenteri.”

Korhonen käynnistää ensimmäisen kierroksensa torstaina kello 10.20 Suomen aikaa. Kisassa pelaavat suomalaisista myös Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki.

» Takaisin edelliselle sivulle