Mikko Korhonen nautti ET:n huippukisan tunnelmasta, vaikka viikonloppuna peli ”jäi piippuun”

Myös Mikko Korhonen jakaa 44. sijaa Euroopan kiertueen BMW PGA Championship -kilpailussa Englannin Surreyssa, kun kisan viimeinen kierros on yhä kesken. Korhosen tulos oli sunnuntaina 72 (par) ja kokonaistulos kilpailussa -6.

Vaikka Korhonen ei ollut tyytyväinen panokseensa viikonloppuna, nautti hän Wentworthin tunnelmasta täysin rinnoin.

”Vähän jäi tänään piippuun niin sanotusti. Tunne oli parasta, mitä tällä viikolla on ollut. Hyvä alku oli myös tänään. Muutamia pieniä missejä ja niistä heti korttiin bogit. Paikkoja oli myös tehdä lisää birdejä, mutta ei tänään ne eivät uponneet. Hieno viikko joka tapauksessa! Kyllä täällä ollaan erittäin lähellä Major- tunnelmaa”, kokenut suomalainen viestitti kisan jälkeen.

Kalle Samooja jakaa kilpailussa 57. sijaa. Tapio Pulkkanen on parhaana suomalaisena sijalla 15. Kilpailu päättyy noin kello 18.30 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle