Mikko Korhonen jakaa kiitosta vuoden 2023 Ryder Cup -kentälle, joka testataan Italian Openissa

Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkueiden välinen maineikas Ryder Cup -joukkuekilpailu pelataan syksyllä 2023 Rooman liepeillä Marco Simonen kentällä. Tänä vuonna kenttä testataan ensimmäistä kertaa Euroopan kiertueen tason pelureiden käsittelyssä, kun siellä pelataan DS Automobiles Italian Open.

Kilpailussa on mukana neljä suomalaista: ET:n pistelistalla viimeviikkoisen kisan jälkeen parhaaksi suomalaiseksi noussut Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki.

Kulinaristiksi tunnustautuva Korhonen on aina viihtynyt hyvin Italian maaperällä, eikä vähiten maan vahva ruokakulttuurin ansiosta.

”Ruokapuoli täällä on kunnossa, luonnollisesti! Muuten on puitteissa ehkä vähän tekemistä vielä Ryder Cupia ajatellen. Mutta täällä tehdään omalla tavalla asiat ja kaikki ei aina ihan toimi. Meille tämä kelpaa tällä viikolla kuitenkin ihan hyvin”, Korhonen kertoi.

”Kenttä on kaikille uusi. Hyvältä se ensinäkemältä vaikutti, varsinkin griinialueet ovat loistavia ja haastavia”, hän jatkoi.

Kilpailussa haetaan jo jalansijaa kiertueen finaalisarjan kisoja silmällä pitäen, sillä kuluvan viikon jälkeen ohjelmassa on enää viisi kilpailua ennen kolmen kisan mittaista finaalisarjaa.

Panoksia on rahallisesti kolmen miljoonan euron verran ja ranking-pisteitäkin enemmän kuin kaksinkertainen määrä kiertueen peruskisoihin verrattuna.

» Takaisin edelliselle sivulle