Mikko Korhonen taisteli tuloksensa miinukselle ja nousi parhaaksi suomalaiseksi ET:n pistelistalla

Ainoana suomalaisena jatkokierroksille golfin Euroopan kiertueen Omega European Masters -kilpailussa Sveitsissä selviytynyt Mikko Korhonen päätti kilpailunsa 69 (-1) lyönnin kierrokseen.

Korhosen yhteistulos oli -3 ja sijoitus 43, kun kierros on vielä kärkipään pelaajilta kesken.

Kierros eteni yhden birdien ja seitsemän parin turvin tasaisesti 9. reiälle asti, mutta sillä Korhonen taipui tuplabogiin. Kun vielä seuraavallakin reiällä syntyi bogey, näytti tilanne luisuvan kovaa kyytiä väärään suuntaan.

Kokenut suomalainen kuitenkin sisuuntui ja teki seuraavan viiden reiän jaksoon neljä birdieä.

”Riitti tapahtumaa tänään! Kierroksen puolivälissä oli pieni musta hetki, kun tein tuplan ja bogeyn putkeen. Chippasin soketin siinä ysiväylällä – eipä ole moista hetkeen tapahtunut. Siitä eteenpäin ihan hyvää peliä ja alku oli niin ikään hyvää tekemistä”, Korhonen kertoi.

Hän tulee nousemaan kiertueen pistelistalla sijalle 52 ja parhaaksi suomalaiseksi. Ensi viikolla Korhonen on mukana Italian Open -kilpailussa.

”Ei ihan ollut luotto päällä, vähän jotain puuttui tekemisestä ja putteri oli myös vähän kylmänä. Tunne on kuitenkin ihan hyvä. Italiaan jatketaan ja koitetaan siellä saada hyvä meno päälle!”

» Takaisin edelliselle sivulle