Mikko Korhonen lähtee keskikastista päätöspäivään Sveitsin ET-kisassa

Perjantaisesta tulostasosta ei ollut tietoakaan lauantaina Sveitsin Crans Montanassa pelattavassa Omega European Masters -kilpailussa. Roimat parin alitukset olivat lauantaina harvassa, eikä Mikko Korhonenkaan moiseen pystynyt.

Korhonen kirjasi tuloksen 71 (+1) ja siirtyi yhteistulokseen -2.  Hän jakaa kilpailussa sijaa, kun kolmas kierros on vielä kärkipään pelaajilta kesken.

Korhonen teki kierroksellaan kaksi birdie, molemmat par-viitosilla, ja kolme bogia, kaikki niistä par-nelosilla.

”Ei ihan terävintä ollut tänään. Lyöminen ihan ok, mutta putti ei tippunut. Eiliseen verrattuna tänään oli aika tiukat lipunpaikat ja tuuli vähän pyöri hankaloittaen pelaamista. Vähän meni energiat eiliseen ilmeisesti, kun aamulla oli aika puhki, vaikka oli nukkunut ihan tarpeeksi. Mutta eipä mitään, huomenna uusiksi astetta paremmalla energialla”, Korhonen suunnitteli.

Kisan johtotulos kierroksen ollessa yhä kesken on -10. Palkintoarvoltaan kahden miljoonan euron arvoinen kisa päättyy sunnuntaina.

» Takaisin edelliselle sivulle