Rannevaivat selättänyt Mikko Korhonen paransi viisi lyöntiä ja eteni komeasti jatkoon

Kolme neljästä suomalaispelaajasta joutui jättämään kisan kahteen kierrokseen Sveitsin Crans Montanassa pelattavassa Omega European Mastersissa. Mikko Korhonen kuitenkin löysi perjantaina vahvan vireen ja selvitti tiensä jatkokierroksille.

Korhonen paransi avauskierroksesta tulostaan viisi lyöntiä (71-66) ja nousi yhteistulokseen -3. Bogeja perjantaina syntyi vain yksi ja birdiejä viisi. Korhonen jakaa kilpailussa 32. sijaa.

”Hyvä kierros oli tänään! Tänään pystyin lyömään taas normaalisti. Pierre (fysioterapeutti) teki taikojaan ja ranne teipattiin vielä. Ilmeisesti niskanikamat ja käsivarsi olivat jumissa. Kiva, kun pystyi taas lyömään kunnolla! Eilen oli sellaista flippailua, kun ei uskaltanut laittaa painetta osumaan yhtään. Hyvä näin ja kiva jatkaa pelejä!” Korhonen sanoi.

Jatkopaikka on kiertueen pistelistalla sijalla 55. olevalle Korhoselle kahdeksas kuluvan kauden 13 kisastartissa.

» Takaisin edelliselle sivulle