Suomalaisilla tasainen avauskierros Sveitsissä

Euroopan kiertueen odotetuimpiin kuuluva kilpailu, Svetisin Crans Montanan maisemissa pelattava Omega European Masters, käynnistyi tänään torstaina. Mikko Korhonen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki avasivat kilpailunsa aamupäivän peliryhmissä, Tapio Pulkkanen iltapäivällä.

Sami Välimäki oli aamupäivän paras suomalainen. Hänen tuloksensa oli 70 (par). Mikko Korhonen ja Kalle Samooja käyttivät kierrokseensa lyönnin enemmän (71/+1).

Korhonen antoi kierroksen lopussa näytteen peräänantamattomuudesta ja taistelutahdosta. Kierros uhkasi vesittyä 15. reiän tuplabogiin (kentän 6. reikä), mutta Korhonen kuittasi sen upeasti tekemällä birdiet rei’ille 16 ja 18.

”Niiden ansiosta pysyi vielä jatkohaave hengissä. Kierros meinasi loppua jo puolessa välissä, kun vasen ranne vähän kiukuttelee. Päätin kuitenkin jatkaa ja päästiin ympäri kenttä. Katsotaan, mitä sille saadaan tehtyä huomista varten”, hän sanoi.

Korhonen käynnistää toisen kierroksensa kello 16.00 Suomen aikaa perjantaina

» Takaisin edelliselle sivulle