Mikko Korhonen käynnistää kolmen kisan putken Sveitsin postikorttimaisemissa

Omega European Masters on kisa, johon ei ole vaikea löytää osallistujia. Crans Montanan maisemissa Sveitsissä pelattava perinteikäs turnaus on monelle pelaajalla yksi kauden mieluisimmista.

”Komeat on maisemat kyllä! Kenttä näyttää hyvältä ja mukava paikkahan tämä on olla ja pelata.

Peli on ihan jees -tasolla, torstaina se taas sitten nähdään sitten. Katellaan mitä saadaan aikaiseksi nyt käynnistyvän kolmen kisaviikon aikana”, Korhonen sanoi.

Sveitsin kisan jälkeen hän pelaa seuraavalla viikolla Italiassa, jonka jälkeen syyskuun toisella viikolla vuorossa on Euroopan kiertueen lippulaivakilpailu Wentworthissa, Englannissa.

Vaikka covid-19 -tilanne alkaa olla huomattavasti parempi kuin vielä muutama kuukausi sitten, ei normaaleihin kisarutiineihin vielä olla päästy siirtymään.

”Täällä on aika tiukat koronatoimet, parin päivän välein testiä tarjoillaan, kun on vasta yks rokotus plakkarissa. No eipä siinä, sen kans on vaan elettävä”, Korhonen kertoi.

Korhosen kausi on ollut hieman kaksijakoinen. Seitsemässä edellisessä kisassaan hän on karsiutunut neljästi, mutta myös sijoittunut kahdesti kolmanneksi ja kertaalleen seitsemänneksi.

Kiertueen pistelistalla Korhonen on sijalla 55. Sijan korkeammalla on Kalle Samooja ja pykälän hänen edellään Tapio Pulkkanen. Kolmikon lisäksi Sveitsissä on mukana myös Sami Välimäki.

Korhonen käynnistää ensimmäisen kierroksensa kello 11.00 Suomen aikaa torstaina.

» Takaisin edelliselle sivulle