Suomalaiset luisumassa ulos jatkokierroksilta Skotlannissa

Mikko Korhonen ei todennäköisesti tule selviytymään jatkokierroksille golf Euroopan kiertueen Scottish Open -turnauksessa.

Korhonen teki toisella kierroksella tuloksen 72 (+1) ja siirtyi yhteistulokseen -1. Se oikeuttaa 92 sijaan kilpailun toisen kierroksen ollessa yhä kesken. Jatkopaikkaan tulos ei tule riittämään.

”Aika hiljaista oli tänään birkkurintamalla. Ihan hyvää peliä noin kokonaisuudessa, ei vain ihan siellä, missä haluisin olla. Muutamia huonoja lyöntejä ja putit eivät tippuneet. Pienestä oli kiinni, ettei olisi juna jo lähtenyt hyvään suuntaan. Ehkä en ihan ollut ”paikalla” noin niin kuin henkisesti, en täällä enkä viime viikolla. Viikon huili ja Walesissa jatkuu!” Korhonen kommentoi.

Suomalaisittain viikosta on muodostumassa mollivoittoinen, sillä koko ET-nelikkomme näyttää karsiutuvan jatkosta. Tapio Pulkkanen (-2) ja Sami Välimäki (-2) ovat viivan paremmalla puolella, sijalla 59, mutta iltapäivän mittaan karsintaraja todennäköisesti nousee yhdellä lyönnillä.

Kalle Samoojan (+2/ 17 reikää) kilpailu tulee päättymään.

» Takaisin edelliselle sivulle