Korhonen ja Pulkkanen avauspäivän parhaat suomalaiset rahakkaassa Scottish Openissa

Mikko Korhonen teki golfin Euroopan kiertueen Scottish Open -kilpailun ensimmäisellä kierroksella tuloksen 69 (-2). Kierros oli totutun tasaista tekemistä, birdiejä syntyi kolme ja bogeja ainoastaan yksi.

Erittäin kovatasoisessa kilpailussa tulos riittää avauskierroksen jälkeen jaettuun 45. sijaan. Saman sijan jakaa myös Tapio Pulkkanen.

”Ihan ok rundi tänään. Vakaata pelaamista kokonaisuudessaan. Ihan hirveästi ei ollut hyviä birdiepaikkoja kylläkään. Vähän täytyy rauta- ja wedgelyöntejä vielä terävöittää. Keli oli täydellinen, ei juuri tuulta ollut. Tästä on hyvä jatkaa huomiselle”, Korhonen kommentoi.

Jatkokierroksille tullaan vaatimaan kahden kierroksen jälkeen parin alitusta vähintään kolmella, todennäköisesti neljällä lyönnillä. Kisan kärjessä höyryävät englantilaispelaajat, joita mahtuu seitsemän parhaan joukkoon viisi. Parhaana heistä kisaa johtava Jack Senior (64 /-7).

Seniorista lyönnin päässä on maanmies Lee Westwood sekä maailmanlistan kolmonen, Yhdysvaltojen Justin Thomas.

Kaikki kisan suomalaiset, Tapio Pulkkanen (-2), Kalle Samooja (+3) ja Sami Välimäki (-1) pelasivat torstaina iltapäiväryhmissä. Perjantaina suomalaiset ampaisevat kentälle vastaavasti jo aamulla. Mikko Korhosen lähtöaika on 11.00 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle