Mikko Korhonen paransi roimasti otteitaan, mutta karsiutui Tanskassa

Mikko Korhonen paransi tulostaan Euroopan kiertueen Made in Himmerland -kilpailussa avauskierrokseen verrattuna viisi lyöntiä. Perjantaina hän teki tuloksen 70 (-1). Se ei kuitenkaan riittänyt nostamaan häntä jatkokierroksille.

”Oli parempi päivä tänään. Vähän jäi unet ja lepoaika vähiin, kun piti pissiä mukiin eilen, ja eihän se ihan heti kierroksen jälkeen irtoa. Hotellille on myös pitkä matka kentältä, eikä valmiiksi väsynyt mies ihan ehtinyt palautua. Parempaa peliä kuitenkin ja ihan hyvä fokus läpi päivän, vaikka ei nyt kauheasti mahiksia enää ollut jatkaa viikonlopulle”, Korhonen kommentoi.

Hän on mukana ensi viikolla Saksassa pelattavassa Porsche European Openissa.

”Tästä katellaan kohti ensi viikkoa ja mietitään mitä täällä nyt tekisi. Lauantai-aloitus Saksassa antaa aika monta lepopäivää ja treenipäivää tähän.”

» Takaisin edelliselle sivulle