Mikko Korhonen tekee monen vuoden tauon jälkeen paluun Tanskan ET-kisaan, jossa paikalla on myös yleisöä

Mikko Korhonen tekee monen vuoden tauon jälkeen paluun Tanskan ET-kisaan, jossa paikalla on myös yleisöä

Tanskan ET-kisa kantaa tänä vuonna nimeä Made in Himmerland. Sen jälkeen, kun kisa ET:n ohjelmistoon lisättiin, on se vain kertaalleen pelattu jollain muulla kentällä kuin Himmerlandissa.

Mikko Korhoselle Himmerland on tuttu vuosilta 2014 ja 2015. Sen jälkeen hän ei ole kisaa pelannut. Tänä vuonna hän pelaa ja myös panokset ovat kovat. Edellisessä startissaan British Mastersissa kolmannen sijan jakanut Korhonen on kolmantena ET:n kolmen kisan mittaisessa minirankingissa, jonka 10 parasta pelaajaa palkitaan paikalla kauden kolmanteen majoriin, U.S. Openiin.

Briteissä jaettiin suurin pistepotti, 3500 pistettä, Tanskassa pöydällä on 2750 pistettä. Sarjan kolmas kisa pelataan viikon päästä Saksassa ja siinä panoksena on 2000 pistettä. Asetelma siis suosii Korhosta.

”Vettä on tullut aika lailla viime päivinä, kenttä on tosi märkä. Griinit ovat silti hyvät ja napakat. Käveltiin kenttä tänään ympäri, mutta jäi nyt treenirundi pelaamatta. Vähän väsynyt olo eilisen reissun jälkeen, joten pikkutreeni vain tänään ja muuten lepoa ja voimien keräilyä. Kelin pitäisi olla hyvä huomisesta eteenpäin, joten palloa lipulle vaan”, Mikko Korhonen suunnitteli.

Tanskassa paikalla on tavallisesti ollut kymmentuhatpäinen katsojajoukko, joten aivan samanlaiseen hurmokseen ei päästä. Tiettävästi kisapäivinä alueelle otetaan kuitenkin 2000 katsojaa päivässä, joten pitkästä aikaa pelaajat pääsevät nauttimaan kannustuksesta ja kisatunnelmasta.

Suomalaisista mukana ovat myös Tapio Pulkkanen, Janne Kaske ja Euroopan kiertueella debyyttinsä tekevä Lauri Ruuska.

Korhonen käynnistää kilpailunsa torstaina kello 15.00 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle