Mikko Korhonen innoissaan Belfryn legendaarisesta Ryder Cup -kentästä

Belfryn maineikas Brabazon-kenttä on isännöinyt Ryder Cupia peräti neljä kertaa. Kenttä kuuluu syystäkin legendojen joukkoon. Tällä viikolla Brabazonilla pelataan Euroopan kiertueen British Masters -kilpailu. Myös se kuuluu kiertueen pitkäikäisimpiin ja arvostetuimpiin.

Mikko Korhonen pelaa Belfryssä tällä viikolla kauden kuudennen kilpailunsa. Kaksi edellistä kilpailua korhonen pelasi Kanariansaarilla, jossa kilpailukentät eivät olleet haastavuudeltaan sitä, mihin Korhonen on tottunut.

”Tämähän on golfkenttä! Hyviä reikiä on paljon, eikä montaa huonoa löydy. Koitetaan saada tällä viikolla jotain ideaa tähän touhuun, vähän ovat ideat olleet vähissä viime aikoina”, Korhonen kommentoi.

Kilpailu alkaa poikkeuksellisesti jo tänään keskiviikkona. Korhonen käynnistää kierroksensa kello 14.30 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle