Korhosen riskitön pelisuunnitelma kantoi hedelmää British Mastersin avauspäivänä

Mikko Korhonen peräänkuulutti ennen poikkeuksellisesti jo keskiviikkona käynnistynyttä British Masters -kilpailua, että jotain ideaa omaan peliin olisi tällä viikolla klassikkokenttä Belfryllä löydyttävä.

Ideaa löytyikin ja Korhonen viimeisteli kierroksen aikana kolme birdieä ja teki ainoastaan yhden bogin. 70 (-2) lyönnin kierrostulos riittää jaettuun 24. sijaan, kun muutama pelaaja on vielä kentällä.

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tänään koitettiin vaan pitää palloa lyhyeksi leikatulla alueella, tyylillä ei ollut niin väliä. Se onnistui ihan hyvin tänään. Paljon pitää vielä halkoja hakata, mutta oli pelissä paljon hyvääkin tänään”, Korhonen kommentoi viitaten siihen, että pelissä on vielä viilattavaa.

Kilpailussa on mukana kolme muutakin suomalaista. Sami Välimäki (-1), Tapio Pulkkanen (par) ja Janne Kaske (+1) avasivat kaikki kilpailunsa hyvin ja kamppailevat torstaina jatkopaikasta tasokkaassa kilpailussa.

Torstaina Mikko Korhonen ja Janne Kaske käynnistävät kierroksensa kello 9.30 Suomen aikaa. Välimäki ja Pulkkanen pelaavat iltapäivän lähdöissä.

» Takaisin edelliselle sivulle