Mikko Korhonen ei pystynyt jatkamaan kiriään Teneriffalla päätöspäivänä

Mikko Korhonen ei löytänyt parasta peliään golfin Euroopan kiertueen Tenerife Open -kilpailun päätöspäivänä. Viimeisen päivän tuloksen 72 (+1) myötä Korhosen yhteistulos oli -7. Hän on kilpailussa jaetulla 56. sijalla kilpailun ollessa yhä kesken.

”En kyllä muista, että hetkeen olisi ollut näin huonoa kolmen viikon pätkää. Yksi ihan kohtuullinen päivä ja loput ihan hirveätä tekemistä.”

”Eipä nämä kentätkään mitenkään erikoisesti sytytä pelaamaan, se on varmasti yksi syy. Sytytyslanka palaa todella nopeasti tällä hetkellä. Rauhoitutaan pari päivää ja sitten täytyy jotenkin saada mies uuteen nousuun”, hän kommentoi pettyneenä kilpailun jälkimainingeissa.

Korhonen ei ole mukana ensi viikolla samaisella Costa Adejen kentällä pelattavassa kilpailussa, vaan pitää väliviikon. Seuraavan kilpailunsa hän pelaa British Mastersissa 12.–15. toukokuuta.

Sami Välimäki teki kisassa tuloksen -13. Hän jakaa sijaa 20. Tapio Pulkkanen on tuloksella -3 sijalla 72. Kalle Samooja kamppailee kisan voitosta. Kilpailun päättyy viimeistään noin kello 19.30 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle