Mikko Korhonen piti bogit poissa kortista ja paranteli asemiaan lähes 30 sijaa

Mikko Korhonen varmisti jatkopaikkansa eilen golfin Euroopan kiertueen Tenerife Openissa venymällä viimeisellä reiällä komeaan eagleen. Tänään Korhosen tuloskortissa ei eagleja nähty, mutta eipä nähty bogejakaan. Sen sijaan birdiejä kortissa oli neljä, loput reiät hän selvitti parein.

”Tänään oli jo hieman parempaa peliä. Par-viitosten skooraus oli aika heikkoa, kun en yhtään birkkua saanut niillä aikaan, mutta muuten tämä olit tänään aika tasapainoinen suoritus. Putteri käyttäytyi ihan kohtalaisen hyvin ja pari hyvää lyöntiäkin eksyi joukkoon. Parempi päivä selvästi”, Korhonen kommentoi.

Komea 67 (-4) lyönnin kierros nosti Korhosen kisassa oman kierroksensa jälkeen jaetulle 37. sijalle kisan toiseksi parhaaksi suomalaiseksi. Hänen yhteistuloksensa on -8.

» Takaisin edelliselle sivulle