Mikko Korhonen oli tyytyväinen avauskierrokseensa Teneriffalla

Mikko Korhonen ennakoi, että viimeviikkoiset tulojuhlat eivät todennäköisesti saa jatkoa tällä viikolla Teneriffalla. Kisakenttä Costa Adeje on selkeästi vaikeampi kuin viime viikolla pelattu Meloneras, mutta toisin kuin Korhonen ennusti, tulostaso oli silläkin torstaisella avauskierroksella kova.

Aamupäivän ryhmien jälkeen kärjessä ovat Tanskan Thorbjörn Olesen ja Yhdysvaltojen John Catlin tuloksella -9 (62).

Suomalaisittain tilanne on hyvä jo aamuryhmien jälkeen, sillä niin Mikko Korhonen (-3/68) kuin Kalle Samooja (-7/ 16 reikää) onnistuivat torstaina erinomaisesti. Korhonen jakaa oman kierroksensa jälkeen sijaa 20, Samooja on viidentenä.

”Ihan vankka kierros tänään. Muutama lyönti ehkä jäi kentälle, mutta kaiken kaikkiaan ihan mukavasti pysyi kierros kasassa. Kiva, että jaksoin mukavasti pelata loppuun asti samalla tasolla ja energiat pysyivät kohdillaan. Tämä oli hyvä alku kisalle ja tästä on hyvä jatkaa huomenna”, Korhonen kommentoi.

Korhonen aloitti torstaina kierroksensa tiiltä 10. Kisa käynnistyi parilla ja kierroksen ensimmäinen birdie syntyi jo reiällä 11. Reiällä 13 Korhosen oli tyytyminen bogiin. Sen jälkeen hän pelasi horjumatta loput reiät tehden pelkkiä pareja ja kolme birdieä.

Janne Kaske, Tapio Pulkkanen ja Sami Välimäki aloittavat kilpailunsa iltapäivän ryhmissä.

Perjantain Korhosen toinen kierros käynnistyy kello 15.06 Suomen aikaa

» Takaisin edelliselle sivulle