Korhonen ruoski puttaamistaan karsiuduttuaan Kanarialla

Kaikki neljä Euroopan kiertueen Gran Canaria Lopesan Open -kilpailuun osallistunutta suomalaista karsiutui jatkosta kahden kierroksen jälkeen. Kisan karsintaraja oli -5. Miko Korhosen tulos oli -2. Perjantaina hän kirjasi tuloksen 70 (par).

”Laatua uupuu aika paljon omasta tekemisestä. Putteja en upottanut ollenkaan tänään. Kaksi birdieä tuli ja molemmat kahdella putilla. Myös lyöminen oli aika keskinkertaista, terävyys puuttuu. Ei tällaisella kyläbaanalla pärjää, jos putit eivät uppoa, paikkoja oli ihan riittävästi.

Ehkä en myöskään syttynyt pelaamaan oikein missään kohtaa. Ei muuta kuin sorvin ääreen takaisin”, Korhonen ruoski itseään.

Kisaa johtaa Tanskan Thorbjörn Olesen tuloksella -14.

Kausi jatkuu ensi viikolla naapurisaari Teneriffalla, jossa pelataan kahtena peräkkäisenä viikkoan. Mikko Korhonen on mukana kilpailuista ensimmäisessä.

» Takaisin edelliselle sivulle