Korhonen palasi kisakentille tyylillä, vaikka harmittelikin ”erikoisia suorituksia”

Mikko Korhonen pelasi ensimmäisen kilpailukierroksensa sitten helmikuun alun tänään Gran Canaria Lopesan Open -kilpailussa. Se sujui 68 lyönnillä eli kaksi alle parin. Oman kierroksensa jälkeen hän jakaa kisassa 31. sijaa yhdessä toisen suomalaisen, Kalle Samoojan kanssa.

”Tämä päivä meni aika lailla kuten ajattelin, ei ihan vielä oltu 18 reiän kunnossa. Yhdeksän reikää ihan hyvää peliä, takalenkki oli sitten jo vaikeampi”, Korhonen kertoi.

Tiiltä 10 kierroksensa aloittanut suomalainen lähti liikkeelle ärhäkästi ja viimeisteli neljä birdieä yhdeksän ensimmäisen reiän aikana. Kentän etulenkin aikana birdiejä ei enää nähty, bogeja sen sijaan kaksi.

”Kroppa oli vähän tukossa ja pelituntuma myös kateissa. Tulee välillä erikoisia suorituksia. Ei muuta kuin lisää duunia ja eteenpäin”, Korhonen linjasi.

Heikkona päivän saldoa ei kuitenkaan voi pitää.

Melonerasin kenttä osoittautui kuitenkin sen verran helpoksi Euroopan kiertueen pelaajille, että tulostaso oli jo torstaina kova. Kisan kärkitulos on 63 (-7). Siihen pystyivät Hollannin Joost Luiten ja Tanskan Joachim B. Hansen.

Kisan kaksi muuta suomalaispelaajaa Janne Kaske ja Tapio Pulkkanen pelaavat kierroksensa vasta iltapäivällä Suomen aikaa.

Perjantaina Korhonen lähtee kierrokselleen kello 15.20 Suomen aikaa.

» Takaisin edelliselle sivulle